Menu

Werkwijze

Fresto at School bereidt alles vers, gezond en lekker. Zo bakken wij zelf af, de garantie voor een knapperig en smakelijk broodje.  Salades worden ter plaatse bereid. Wie voor 10.30 uur bestelt kan zijn of haar naar wens belegde, vers bereide broodje in de grote pauze komen halen.

Hygiëne en voedselveiligheid (HACCP)

Wij gaan zorgvuldig en vakkundig te werk. Daarbij staat hygiëne hoog in het vaandel van Fresto at School. We werken volgens de hygiënecode voor de contractcatering, op basis van HACCP, de standaard voor voedselveiligheid. Dit betekent dat wij er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat leerlingen en docenten veilig voedsel krijgen en geen enkel gezondheidsrisico lopen.

Gemak

U heeft als school geen omkijken naar de kantine. Wij regelen het allemaal, ook het personeel. Heeft u al kantinemedewerkers in dienst? Geen probleem. Dan werken we ongetwijfeld prima samen.
Fresto at School koopt in, bereidt, geeft uit, rekent af, zorgt dat serviesgoed weer schoon in de kasten belandt en laat de keuken netjes achter. Als u dat wenst, maken wij na elke pauze de tafels schoon. Voor de bereiding van diners of buffetten beschikken we over onze eigen bedrijfskeuken.

Interesse?

Laten we dan eens in alle rust en uiteraard vrijblijvend bespreken wat wij voor u en uw school kunnen betekenen.

Ga naar het contact