Menu

Gezonde schoolkantine

Gezonde schoolkantine is een term die het Voedingscentrum heeft bedacht en de lading van onze dienstverlening prima dekt. Fresto at School conformeert zich graag aan de richtlijnen uit het Handvest Gezonder Voedingsaanbod op Scholen. Goed eten betekent immers aantoonbaar beter leren. Gezond en vers staat lekker niet in de weg. Daar zorgen wij wel voor.

Schoolvoorbeeld van gezonde voeding

Het aanbod van Fresto at School is een schoolvoorbeeld van gezonde voeding. We houden rekening met voedingswaarden en letten op het aantal calorieën. We bieden meer dan voldoende mogelijkheden om dagelijks voldoende en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. En we beperken het aanbod aan snacks en snoep tot de geadviseerde 25% van het totale assortiment.

Gezonde keuzes bevorderen

Wat treft het dat ons logo groen is! Met twee variaties in rood en oranje maken wij er dankbaar gebruik van om het de leerlingen gemakkelijker te maken een gezonde keuze te maken. Het groene logo staat natuurlijk voor de gezonde(basis)keuzes. Rood mag zo heel af en toe, bijvoorbeeld om te vieren dat je eindelijk een voldoende voor wiskunde hebt. En oranje? Gewoon niet te vaak.

Interesse?

Profileert u zich ook graag met een gezonde schoolkantine? Wij kunnen er u alles over vertellen.

Ga naar het contact