Menu

Assortiment

Fresto at School heeft oog voor de wensen en behoeften van leerlingen, studenten en personeel. Wij luisteren goed naar onze klanten. Zo houden we rekening met voorkeuren, leeftijden én natuurlijk betaalbaarheid. Maar ook met  dieetwensen, allergieën en andere culturen. Vegetarisch, halal-snacks, glutenvrije broodjes of snacks:  er is veel mogelijk.

Gezond

Fresto at School houdt zich aan de adviezen van het Voedingscentrum. Nog steeds niet wettelijk verplicht, maar wij hanteren die normen graag. Ouders waarderen het en de school profileert zich sterker met een gezonde schoolkantine. In de praktijk betekent dit dat minimaal 75% van het aanbod bestaat uit gezonde en smakelijke basisproducten uit de Schijf van Vijf.

Aanbod

Dagelijks kan er een keuze gemaakt worden uit het uitgebreide vaste assortiment en – voor de broodnodige  afwisseling en gezonde variatie – een wisselend aanbod. Wij bieden diverse soorten brood, beleg, melkproducten, salades, fruit, smoothies en snacks.

Automaten

Fresto at School vult desgewenst ook de frisdranken-, de zoetwaren- en de warme- drankenautomaat voor u. Ook hierin stemmen wij het aanbod af op de adviezen van het Voedingscentrum. Denk aan flesjes bronwater en jus d’orange, Snack-a-Jacks, Wasa sandwiches.

Interesse?

Heeft u vragen over het assortiment van Fresto at School, of speciale wensen? Wij horen het graag!

Ga naar het contact